Aparate Aer Conditionat

Sisteme de ventilatie Sibiu

Comercializam si instalam sisteme de ventilatie din inox precum si produse de mobilier din inox pentru bucatarii, ca de exemplu: mese din inox, dulapuri din inox, polite din inox etc.! Sisteme de ventilatie Sibiu

   Cu o cultura vasta si un potential economic in continua expansiune, municipiul Sibiu, resedinta a judetului Sibiu, reprezinta o destinatie turistica extrem de cautata datorita obiectivelor sale turistice, dar si pentru arhitectura si frumusetea propriu-zisa a orasului care imbina intr-un mod armonios, placut vechiul si noul, trecutul si prezentul.

   Importanta ventilatiei pentru confortul ambiental al locuitorilor din Sibiu si nu numai si posibilitatile de realizare ale acesteia? Societatea noastra, Perfekt Air Systems va pune la dispozitie cateva date.

   Nu-i asa ca intotdeauna o incapere curata, aerisita si frumos amenajata va transmite incredere, armonie, siguranta, ordine si echilibru, in timp ce un spatiu cu un aer umed, imbacsit si intunecos creeaza senzatia de rece, de neincredere, care practic ne trimite un mesaj negativ si incercam pe cat posibil sa il evitam? Asadar, daca sunteti in cautarea unor potentiali clienti fie ai unui magazin, fie ai unui restaurant, club, bar, hotel s.a.m.d. sau doriti sa cresteti rata productivitatii in munca a angajatilor dumneavoastra asigurati-va ca spatiile respective sunt curate, luminoase, aerisite si confortabile.

   Insa, nu intotdeauna metodele clasice de aerisire ale unei incaperi (deschiderea ferestrelor, a usilor, crearea de "curent") sunt eficiente si adecvate destinatiei spatiului la care ne raportam. Spre exemplu, in cazul unui bar/club nu este suficienta aerisirea naturala in conditiile in care apar in ecuatie si factori precum: prezenta clientilor la capacitatea maxima a barului/clubului respectiv, fumul de tigara, mirosuri de mancare si alte mirosuri neplacute datorate gradului mare de ocupare.

   Mijloacele prin care puteti controla calitatea aerului unei incaperi si pe care societatea noastra vi le pune la dispozitie sunt sistemele de ventilatie compuse, in linii mari, din:

Sisteme de ventilatie Sibiu

* Ventilatorul propriu-zis (centrifugal/axial)

* Tubulatura aferente

* Grilele de aspiratie/refulare

   Ventilatia adecvata fiecarui tip de spatiu (ne referim aici la destinatia pe care o pot avea diversele spatii) are rolul, ca prin schimburile de aer realizate intre mediul interior si cel exterior, sa elimine:

* Mirosurile neplacute

* Aburii/umiditatea

* Grasimile

* Agentii poluanti din fabrici, uzine si alte spatii industriale

* Fumul de tigara

* etc.

   In functie de cerintele si exigentele unui utilizator, ventilatia incaperilor se poate realiza in 3 moduri:

* ventilatia de evacuare a aerului viciat, imbacsit

* ventilatia de aprovizionare cu aer proaspat, curat

* ventilatia completa - pe de-o parte se elimina aerul poluat din interior iar pe de alta parte se introduce aer curat din exterior

   In plus, daca se doreste o reducere a cheltuielii cu caldura pe timpul iernii, sistemelor de ventilatie complete li se pot atasa recuperatoare de caldura care au rolul de a prelua o parte (proportiile difera in functie de fiecare sistem de ventilatie in parte) din temperatura (caldura in aceasta situatie) aerului evacuat si a o transmite aerului curat introdus. Viceversa pentru perioada estivala.

   Daca dispuneti de un spatiu pe care doriti sa il ventilati si nu stiti de unde sa incepeti, va indemnam sa ne contactati la numarul de telefon 0760.654.792 sau la adresa de email climatizare@perfectinstal.ro si va vom oferi cea mai buna solutie in domeniu.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/ventilatie.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/ventilatie.php on line 192