Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire exterioara

Sibiu

   Cand Administratia Nationala de Meteorologie, anunta vreme frumoasa si extrem de calduroasa, cu zile si nopti exagerat de fierbinti, cu temperaturi ce depasesc 35g Celsius, atunci, inseamna ca a venit Vara.

   In aceasta perioada, cu zile atat de calduroase si obositoare, tot ce-ti doresti mai mult este, un loc de relaxare si o oaza de racoare, un loc unde temperatura din atmosfera poate scadea cu 10-15g Celsius, un loc unde aerul devine proaspat prin eliminarea mirosurilor neplacute si a prafului, un loc dotat cu un sistem de climatizare exterior.

   Perfekt Air Sistems este firma pe care va puteti baza pentru achizitionarea unui sistem de racire exterior, este firma specializata in astfel de proiecte, firma care ofera atat seriozitate, profesionalism cat si confortul climatic pe care il doriti dumneavoastra.

   Sistemul de racire exterior, functioneaza pe principiul evaporarii apei, in contact cu aerul cald din atmosfera. Cu ajutorul unei pompe, presiunea apei este ridicata pana la 60-100 atmosfere, apoi este evaporata prin duze speciale, sub forma unei cete fine si racoroase, formata din stropi de dimensiuni micronice.

   Evitand umiditatea in exces, pompa este dotata cu o valva electrica, care previne picurarea apei la duza, iar duzele, sunt dotate cu un sistem antipicurare, care face ca duza sa se inchida cand presiunea apei scade.

   Sistemul de racire exterior are un consum in functie de dimensiunea pompei si in functie de numarul duzelor, se pot folosi intre 10-300 duze.

   Aceste sisteme de racire exterioara, sunt de mai multe feluri, cu linii de difuzare si cu ventilatoare si sunt utilizate atat pentru propriu confort climatic, adica curtea exterioara, gradina, terasa, cat si pentru prosperitatea afacerii dumneavoastra, adica pentru, terase mari, cluburi, ferme, sere, terenuri agricole.

   Tot ce trebuie sa faceti, este sa apelati cu incredere, la noi, pentru a va imbunatatii atat confortul termic cat si ambianta dorita.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/raciree.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/raciree.php on line 192