Aparate Aer Conditionat

INSTALARE SI MONTAJ APARATE DE

AER CONDITIONAT SIBIU

   Cand piata sistemelor de racire aduce in atentia clientelei diversi furnizori si prestatori ai serviciilor de montaj aer conditionat iar spoturile publicitare ne pun in fata unor oferte care mai de care mai atragatoare, este extrem de dificil sa ne pastram obiectivitatea si sa alegem cea mai avantajoasa, corecta si optima solutie.

   Un prestator extrem de scump nu reprezinta neaparat si calitatea in domeniul instalarii aparatelor de aer conditionat, dupa cum nici un prestator ieftin nu va ofera garantia utilizarii celor mai bune si inovatoare scule de montaj.

   Si totusi ce trebuie sa avem in vedere atunci cand selectam firma cu care dorim sa realizam instalarea aparatului de aer conditionat achizitionat?

montaj instalare aer conditionat sibiu

   * Pentru ca un montaj de calitate se caracterizeaza, pe langa un randament optim in functionare al aparatului de aer conditionat, si prin multumirea clientului vis-a-vis de estetica acelui montaj, trebuie avute in vedere, in primul rand, sculele folosite la realizarea montajului. Din trusele echipelor noastre de frigotehnisti nu lipsesc: pompa de vid (folosita pentru vidarea intregii aparaturi si eliminarea aerului care in caz contrar ar afecta puterea de racire a aparatului), aspiratorul industrial (elimina in totalitate praful degajat in timpul perforarii peretelui), taietoarele de tevi, manometrele, carotele si bormasinile cu burghie de diverse dimensiuni (care permit realizarea unor treceri prin perete de 50-55 mm si ajustarea acestora) etc.

   * Experienta in domeniu si seriozitatea frigotehnistilor. Societatea noastra lucreaza cu personal cu vechime de peste 10 ani in domeniu

   * Garantia oferita pentru serviciile prestate. In cazul in care aparatele sunt achizitionate din portofoliul nostru de produse, garantia oferita pentru montajele realizate este de 24 luni.

   * Realizarea reviziilor tehnice periodice in garantie si post garantie cu rol extrem de important in prelungirea duratei de viata a aparatului de aer conditionat. Societatea noastra recomanda ca cel putin o data la 2 ani sa se intervina cu o verificare tehnica asupra aparatelor de aer conditionat, iar in cazul in care conditiile de exploatare sunt mai dure (aparatele respective sunt montate in locatii cu mult praf sau functioneaza in camera de servere s.a.m.d.) interventiile sa se realizeze anual, semestrial sau trimestrial

   * Pentru orice informatie suplimentara sau pentru comenzi si programari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0760.654.792 si la adresa de e-mail climatizare@perfectinstal.ro .

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/montaj1.php on line 192

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-sibiu.ro/montaj1.php on line 192